Ontdek de lekkerste plekjes van de vijf steden

15/04/2014 - 11:31

Bezoek je binnenkort één van de vijf pop-uprestaurants? Verken dan zeker ook eens de gaststad van ieder duo. Kortrijk, Hasselt, Brussel, Antwerpen en Gent hebben allemaal heel wat culinaire troeven. VTM Koken trok naar de vijf steden en verzamelde alvast de lekkerste adresjes voor jou. 

 

Gent 

De Oost-Vlaamse grootstad speelt al langer een voortrekkersrol in het culinaire landschap. Er gaat geen maand voorbij of ergens in Gent opent een gezellig adresje. Het aanbod is dan ook zeer veelzijdig.

Ontdek de lekkerste plekjes van Gent

Antwerpen

Typische café’s, hippe koffiehuisjes, smakelijke restaurant, leuke winkeltjes, de keuze is enorm. En dan hebben we het nog niet eens over de wereldkeuken gehad.

 Ontdek de lekkerste plekjes van Antwerpen 

 Kortrijk

In het zuiden van West-Vlaanderen ligt het gezellige Kortrijk. Ondanks de kleinschaligheid heeft de stad veel culinaire troeven.

Ontdek de lekkerste plekjes van Kortrijk

Brussel

Brussel is niet alleen de hoofdstad van ons land, maar ook het centrum van Europa. De gastronomische verscheidenheid is dus enorm. Bovendien zette het project Brusselicious een jaar lang de culinaire troeven nog eens extra in de kijker.

Ontdek de lekkerste plekjes van Brussel 

Hasselt

Van een stad die de titel “de Stad van De Smaak” mag je culinair wel iets verwachten. Hasselt slaagt er met verve in al die verwachtingen waar te maken.

Ontdek de lekkerste plekjes van Hasselt

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling