Mitchell & Daniela - wie zijn we?
Mitchell & Daniela

Het jonge koppel uit Maasmechelen deelt al 5 jaar lief en leed. Hij is een ambitieuze kok en zal ook tijdens Mijn Pop-uprestaurant zijn plaats innemen achter het fornuis. Daniela heeft geen ervaring in de horeca, maar zal haar uiterste best doen om een goede gastvrouw te zijn. Hoewel ze beiden Italiaanse roots hebben, trekken ze niet de Italiaanse kaart in hun pop-up. Mitchell en Daniela zullen zich toeleggen op de gastronomische keuken met heel veel oog voor een kunstzinnige presentatie. Kunst zal de rode draad vormen in Table’O. Het duo droomt van een eigen restaurant en hun deelname aan Mijn Pop-uprestaurant 2017 is alvast een eerste stap.


“We hebben net een bouwgrond gekocht in Maasmechelen en we zouden graag daar aan het huis, ons eigen restaurant openen in de toekomst. We kijken er enorm naar uit om samen een zaak uit te bouwen. Kunst op het bord, daar gaan we voor in onze pop-up.”Word fan van Mitchell & Daniela op Facebook

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling