Jeremy en Noémie openen hun pop-up in Antwerpen

In Antwerpen wordt het pop-uprestaurant geïnstalleerd op het Koningin Astridplein. Dit dynamische plein aan de Antwerpse Zoo en het Centraal Station werd recentelijk vernieuwd. De Spaanse architect en pleinontwerper Jordi Farrando tekende het ontwerp, dat de ‘grandeur’ van weleer uitstraalt. Een gedeelte van het plein doet dienst al de piazza voor het stationsgebouw. Het plein is heel toegankelijk: openbaar vervoer via trein, tram en bus. Taxi’s rijden op en af en er zijn natuurlijk nog de stadsfietsen ‘Velo’. Door de vele hotels, bars en restaurants op de Keizerlei en omgeving is het plein ook mee geïntegreerd in de levendige horeca- en uitgangsbuurt van de Stad Antwerpen.

Bart De Wever, burgemeester Antwerpen: “Het Koningin Astridplein is de toegangspoort voor Antwerpen, met 35.000 treinpassagiers per dag die via één van de mooiste stations ter wereld onze stad binnenkomen. Aan het aantal potentiële klanten zal het dus niet liggen, en aan het decor al helemaal niet. Ik wens de Antwerpse kandidaten veel succes op deze toplocatie!”

Jeremy & Noémie: “Hoewel we alle twee nog vrij jong zijn, dromen we er van om ooit een eigen zaak uit de grond te stampen waarin we ons eigen ding kunnen doen. Via Mijn Pop-uprestaurant! hopen we al eens van deze droom te kunnen proeven. Met ons concept willen we vrij breed gaan, maar de bedoeling is dat mensen zich geen seconde vervelen. Vanaf het eerste moment dat ze binnenkomen, tot wanneer ze terug buitengaan: ze moeten er een leuke ervaring aan overhouden en niet enkel lekker gegeten hebben.”

Meer video's van Mijn Pop-uprestaurant!