Jeremy en Noémie moeten Mijn Pop-uprestaurant winnen!

Ben jij fan van het Antwerpse duo Jeremy en Noémie? Geef hen dan een extra duwtje in de rug door deze foto te delen op Facebook en Twitter. En vergeet natuurlijk niet om op hen te stemmen: sms Antwerpen naar 6677 (€0,75/ sms, max 1 stem/ nr).   

Terug naar overzicht.

Eind januari. Jeremy en Noémie zijn al sinds hun elfde de allerbeste vrienden en delen sindsdien lief en leed met elkaar. Jeremy droomt al lang van een eigen restaurant en wil zo in de voetsporen treden van zijn vader, die in Spanje een restaurant uitbaat. Samen met Noémie stapt hij in het avontuur ...

Jeremy zat van bij de start meteen vol geniale ideeën. Alleen slaagde hij er niet zo goed in die over te brengen naar de jury ...

En bleven dan ook heel lang zoeken naar het 'perfecte' concept ...

Om uiteindelijk toch tot een concept te komen dat bij iedereen in de smaakt valt: de urban farm.

Zelfs Peter Goossens was onder de indruk van wat het team van Twenty-Two presteert. Samen met Kortrijk worden Jeremy en Noémie genomineerd voor de wildcard.

De wildcard zien Jeremy en Noémie spijtig genoeg aan hun neus voorbijgegaan, wanneer Stefaan en Barbra de vrijstelling winnen. Maar een paar weken later wordt het Antwerpse duo beloond met het eerste finaleticket!

Terug naar overzicht.

Meer video's van Mijn Pop-uprestaurant!