Hanne en Jaro trekken naar het hart van ons land

In de hoofdstad van België werd er gekozen voor een historisch en verkeersvrij plein in het centrum van de stad Brussel. Het Muntplein dankt zijn naam aan het feit dat de Hertog van Brabant er zijn munten liet slaan. Maar het plein is vooral bekend door de Koninklijke Muntschouwburg. In 1830 startte van daaruit de Belgische revolutie die ons land zijn onafhankelijkheid gaf. Het plein ligt ook aan het begin van de bekendste winkelstraat van het land, de Nieuwstraat. Sinds 2012 is het plein helemaal heraangelegd. De nabijheid van openbaar vervoer en een grote parking net naast het plein zorgen voor een zeer gemakkelijke bereikbaarheid.

“Zo’n culinair experiment past perfect in onze stad” zegt burgemeester van Brussel, Yvan Mayeur, “Brussel is een stad van en voor levensgenieters. Ik ben dan ook zeer verheugd dat Mijn Pop-uprestaurant! voor de eerste in onze stad neerstrijkt. De stad beschikt al over een zeer uitgebreide culinaire traditie, maar dit initiatief kan die alleen maar verder worden verrijkt. Ik nodig dan ook heel Vlaanderen uit om dit nieuwe Pop-uprestaurant en de stad Brussel te komen ontdekken!”

Jaro & Hanne: “In ons eigen pop-uprestaurant willen we voor een niet te klassiek concept kiezen, maar inzetten op kleine, verfijnde smaakbommetjes. Geen grote porties, maar verschillende kleine gerechtjes die wegsmelten in je mond. Als we daarmee de kijker kunnen overtuigen en de 100.000 euro in de wacht slepen, zal die geïnvesteerd worden in een eigen zaak. Een klein, gezellig restaurantje waarin we ons ding kunnen doen en waarin we originele gerechten kunnen presenteren: dat is onze ultieme droom.”

Meer video's van Mijn Pop-uprestaurant!