Fanny en Veronique - Wie zijn we?
Fanny en Veronique

Veronique en Fanny zijn al twee jaar vriendinnen en dolenthousiast om eindelijk deel te kunnen nemen aan Mijn Pop-uprestaurant. Veronique annuleerde zelfs haar reisplannen om samen met haar beste vriendin een droom waar te maken. Voor hen is dit een uitdaging om te bereiken wat ze willen: een eigen zaak. Veronique is een vlotte babbelaar die ook nog eens vijf talen spreekt en Fanny is een creatieve doorzetter. Hoewel ze beiden heel wat ervaring hebben in zaalbediening, zal Fanny de keuken voor haar rekening nemen. Ook het concept van de dames is duidelijk: alles wordt gevuld.


“Alles kan gevuld worden en dat is kort en bondig waar Filly’s voor staat. We proberen onze klanten te verrassen met originele gerechten die gevuld zijn met allerlei soorten vullingen. We geloven sterk in ons concept en hebben al een paar wilde ideetjes.”Word fan van Fanny en Veronique op Facebook

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling