Emily en Bo - wie zijn we?
Emily en Bo

Bo en Emily uit Mol kennen elkaar ondertussen 6 jaar. Ze werkten vroeger samen in een restaurant. Bo is kok, net als zijn vader. Emily heeft heel wat ervaring als kelner, volgt een kookopleiding en werkt daarenboven fulltime als maatschappelijk assistent. Hun grote droom is om een eigen restaurant te openen en ook al zijn ze geen liefdeskoppel, toch willen ze dit het liefst samen doen. Dit goedlachse Kempense duo zal een pop-upconcept opbouwen rond vijf groenten, recht van het Vlaamse veld.


“We gaan samen altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie. Op dat vlak vormen we een goed team samen. Met Het Vijfde Element vertrekken we altijd vanuit vijf seizoensgebonden groenten. We zullen werken met streekproducten en zullen dit op een eigentijdse manier brengen.”Word fan van Emily en Bo op Facebook

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling