Dries en Guus zitten in de finale!

Asparaguus en Origó hebben de voorbije dagen een bikkelharde promostrijd geleverd met het oog op het tweede en laatste finaleticket van Mijn Pop-uprestaurant!. Jonas & Fee lieten de burgemeester van Aalst afwassen en gingen op pad in hun thuisstad Eeklo. Dries trok aan de promo-kar in alle uithoeken van Vlaanderen: van zijn geboortestad in West-Vlaanderen over Antwerpen tot de diepste hoeken van Limburg. Het kostte hen bloed, zweet en… tranen. Tranen van geluk voor Dries & Guus, die samen met de Brusselse Ketjes in de finale staan. Tranen van teleurstelling voor Fee & Jonas, die te horen kregen dat ze hun pop-up net voor de finale moeten sluiten.

Dries & Guus zagen in de aflevering van vanavond reporter Sean Dhondt binnenwandelen in hun pop-up en zijn dus de tweede finalist van Mijn Pop-uprestaurant!. Voor het onafscheidelijke koppel Fee (22) en Jonas (23) uit Eeklo – dat heel Vlaanderen liet kennismaken met Paleo – zit het avontuur erop. Met hun pop-up Origó wisten zij lactose- en glutenvrije gerechten terug hip te maken, maar de laatste weken staken personeelsproblemen de kop op en leken de laatste loodjes te zwaar te worden. Fee & Jonas blikken terug op een leerrijke ervaring en hopen snel de verbouwingen aan hun eigen boerderij verder te zetten. 

Ondertussen loopt het tweede seizoen van Mijn Pop-uprestaurant! op z’n einde en wordt het gigantisch spannend voor Liselotte & Miguel in Brussel en Dries & Guus in Hasselt. Vanaf vanavond tot tijdens de live uitzending op donderdag 4 juni 2015 kan er gestemd worden door de naam van de stad te sms’en naar 6677 (€0,75/verzonden sms). Per gsm-nummer is slechts één stem geldig. 

Meer video's van Mijn Pop-uprestaurant!