Dries en Guus zitten in de finale!

02/06/2015 - 17:00

Asparaguus en Origó hebben de voorbije dagen een bikkelharde promostrijd geleverd met het oog op het tweede en laatste finaleticket van Mijn Pop-uprestaurant!. Jonas & Fee lieten de burgemeester van Aalst afwassen en gingen op pad in hun thuisstad Eeklo. Dries trok aan de promo-kar in alle uithoeken van Vlaanderen: van zijn geboortestad in West-Vlaanderen over Antwerpen tot de diepste hoeken van Limburg. Het kostte hen bloed, zweet en… tranen. Tranen van geluk voor Dries & Guus, die samen met de Brusselse Ketjes in de finale staan. Tranen van teleurstelling voor Fee & Jonas, die te horen kregen dat ze hun pop-up net voor de finale moeten sluiten.

Dries & Guus zagen in de aflevering van vanavond reporter Sean Dhondt binnenwandelen in hun pop-up en zijn dus de tweede finalist van Mijn Pop-uprestaurant!. Voor het onafscheidelijke koppel Fee (22) en Jonas (23) uit Eeklo – dat heel Vlaanderen liet kennismaken met Paleo – zit het avontuur erop. Met hun pop-up Origó wisten zij lactose- en glutenvrije gerechten terug hip te maken, maar de laatste weken staken personeelsproblemen de kop op en leken de laatste loodjes te zwaar te worden. Fee & Jonas blikken terug op een leerrijke ervaring en hopen snel de verbouwingen aan hun eigen boerderij verder te zetten. 

Ondertussen loopt het tweede seizoen van Mijn Pop-uprestaurant! op z’n einde en wordt het gigantisch spannend voor Liselotte & Miguel in Brussel en Dries & Guus in Hasselt. Vanaf vanavond tot tijdens de live uitzending op donderdag 4 juni 2015 kan er gestemd worden door de naam van de stad te sms’en naar 6677 (€0,75/verzonden sms). Per gsm-nummer is slechts één stem geldig. 

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling