Drie duo's genomineerd voor sluiting, Hasselt ontspringt opnieuw de dans!

Twee geheime recensenten, Stefaan en Kristof Boxy, én de duo’s zelf beslisten over de tweede nominatieronde. Bij de bekendmaking van de genomineerden  kregen de duo’s echter een grote verrassing te horen. Voor het eerst werden niet twee, maar wel drie restaurants genomineerd voor sluiting. Uit de optelsom van alle punten blijkt dat enkel Asparaguus in Hasselt opnieuw de dans ontspringt.

Hoewel de resultaten erg kort bij elkaar liggen, wisten Liselotte en Miguel de recensenten het minst te overtuigen. De pop-ups in Aalst en Antwerpen belandden op een gedeelde tweede plaats. Eén van deze drie ziet het avontuur op donderdag 21 mei 2015 ten einde komen. Na de vrijstelling vorige keer, blijken Dries en Guus dus opnieuw de beste van de klas te zijn. Zij kunnen met een gerust hart hun pop-up verder openhouden.

Voor Ket!, Manil’s en Origó breken spannende tijden aan. Hun lot ligt nu in jullie handen. Tot het einde van de aflevering van dinsdag 19 mei 2015 kan er gestemd worden. Dit kan door de naam van de stad te sms’en naar 6677. (€0,75/verzonden sms). Per gsm-nummer is slechts één stem geldig. Op donderdagavond 21 mei 2015 sluit er één pop-up voorgoed de deuren. 

 

 

Meer video's van Mijn Pop-uprestaurant!