De eerste pop-ups zijn geland!

02/03/2015 - 11:55

Vanaf vandaag – maandag 2 maart 2015 – worden vijf grote pleinen vrijgemaakt voor de plaatsing van de imposante Mijn Pop-uprestaurant!-constructies. De Aalsterse Grote Markt, de Antwerpse Gedempte Zuiderdokken, de Brusselse Vismarkt, de Hasseltse Kolenkaai en het Zeeheldenplein in Oostende worden helemaal klaargestoomd voor het jonge keukengeweld dat er binnenkort hun pop-uprestaurant opent. 

In de zeer vroege uurtjes werden met man en macht en met immense kranen de pop-ups neergepoot in Antwerpen, Brussel en Oostende. Op woensdag 4 maart 2015 gebeurt hetzelfde in Aalst en Hasselt. De komende veertien dagen zullen de verschillende pop-ups getransformeerd worden tot prachtige restaurants. Terwijl de pop-ups in gereedheid worden gebracht maken de steden zich alvast op voor de komst van de dynamische kandidaten en hun bruisend pop-up-idee. 

Zes duo’s zijn op dit moment in de running, maar slechts vijf van hen zullen ook effectief hun pop-up kunnen uitbaten. Wie dat wordt, wie in welke stad belandt en hoe zij het ervan afbrengen is vanaf 17 maart 2015 elke dinsdag en donderdag te zien in het nieuwe seizoen van Mijn Pop-uprestaurant!.

Enkele cijfers op een rij:

 

Elk restaurant bestaat uit 15 units van 6 op 3 meter.
Het totale gewicht van de pop-up bedraagt 16.000 kg.
Er zijn 7 transporten uitzonderlijk vervoer en een kraan van 120 ton nodig voor de opbouw.
De professionele keukens worden op voorhand gemonteerd. Deze units wegen 2.2 ton.
Er is 3.250 lopende meter plankjes nodig om één pop-up te bekleden.
Twee weken lang zal een team van acht personen de units omtoveren tot afgewerkte pop-uprestaurants.

 

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling