Albert Adria en Gert De Mangeleer delen wildcard voor finale uit

10/05/2016 - 12:02

Nog drie duo's zijn momenteel in de race om de hoofdprijs van € 100.000 binnen een paar weken binnen te halen. In de aflevering van donderdag krijgen de duo's hoog bezoek in hun restaurant. Niemand minder dan de internationale topchef Albert Adria zal samen met Gert De Mangeleer de drie pop-ups recenseren. Inzet: een wildcard voor de finale! Het restaurant dat door hen uitgekozen wordt, gaat al zeker mee naar de finale in Knokke-Heist! De twee andere zullen moeten strijden voor de andere plek.

Albert was samen met zijn broer Ferran Adria één van de drijvende krachten achter het befaamde restaurant El Bulli in Roses (aan de Costa Brava in Spanje). Momenteel heeft Albert verschillende topzaken in Barcelona. Zijn missie: van Barcelona de culinaire hoofdstad maken van de wereld.

 

 

 

 

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling