Heb jij de app al ontdekt?

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van alles wat er gebeurt in 'Mijn Pop-uprestaurant!'? Dan is de applicatie van Mijn Pop-uprestaurant! zeker iets voor jou. Je beleeft er niet alleen het programma vanop de eerste rij, je kan er ook snel een tafel reserveren in jouw favoriete restaurant of de leukste fragmenten van de vorige uitzendingen herbekijken.  Wie er niet in slaagt de locatie te bezoeken, kan er zelfs virtueel rondwandelen in één van de vijf restaurants. 

- Waar vind ik de app?

De app van Mijn Pop-uprestaurant maakt deel uit van de VTM app. Download of update dus de VTM app en volg het reilen en zeilen van de duo's zo op de voet! De VTM app is beschikbaar voor android via de Google Play-store, of voor iOS via de iTunes-appstore.

-Wat kan ik er allemaal mee doen?

Met de app leer je niet alleen de duo's beter kennen, je kan er ook hun activiteiten op social media op de voet volgen. De smaak te pakken gekregen om zelf eens te gaan tafelen? Boek dan snel je tafel via de reservatietool. Slaag je er niet in alle restaurants persoonlijk te gaan bezoeken? Dan geven we je online de kans om virtueel rond te wandelen in alle pop-ups. En uiteraard kan je er ook altijd terecht om de leukste fragmenten opnieuw te bekijken. 

 

 

Meer video's van Mijn Pop-uprestaurant!