Weekwinst 3 is voor 'Marnix B&B'

'Marnix B&B is een voorbeeld voor alle bed and breakfasts in Vlaanderen, of misschien wel in de hele wereld', aldus Marc van ‘’t Sprankelend Toeval’. Ook de andere deelnemers van week 3 van ‘Met Vier in Bed’ dachten daar zo over. Thérèse en Robert, die hun B&B al 20 jaar uitbaten, maakten dan ook met voorsprong de grootste winst.

Het moet gezegd: de andere B&B uitbaters stonden in het begin een beetje sceptisch tegenover ‘Marnix B&B’. Het lijkt immers alsof de tijd in het Antwerpse herenhuis is blijven stilstaan. Authentieke tegeltjes, allerlei prullaria en schilderijtjes, gehaakte spreien,… Niet iedereen was even wild van het interieur, maar de sfeer in de groep was fantastisch. Vooral de wandeling doorheen Antwerpen werd goed gesmaakt. De anders zo stille Robert ontpopte zich tot een ware stadsgids en in no time zagen ook de anderen in elke voordeur, bel, of raam pure kunst.

Terwijl Robert en Thérèse amper 70 euro per kamer (ontbijt inbegrepen) vragen, telden de andere uitbaters gemiddeld meer dan 100 euro neer voor hun verblijf. Het koppel behaalde dan ook maar liefst 48% winst. Giancarlo van ‘De Boerderie’ -die verrassend genoeg pas op de 4e plek eindigde- is blij dat hij niet heeft gewonnen 'omdat hij vanaf nu anders harder zou moeten werken'. Robert en Thérèse lieten zich de eer welgevallen, en deze keer was het zowaar de man die stiekem een traantje wegpinkte.