'Villa Esperanza': authentiek of oubollig?

30/07/2010 - 16:05

Maandag 2 augustus bezoeken we 'Villa Esperanza'. Sinds de kinderen het huis uit zijn hebben Gustaaf (56) en Maria (57) hun geld geïnvesteerd in een prachtig authentiek herenhuis uit 1904.

Gustaaf woonde al zijn hele leven in Tongeren en passeerde elke dag voorbij dit beschermd erfgoed. Toen hij zag dat de woning te koop stond, aarzelde hij dan ook geen seconde. Gustaaf is een echte spraakwaterval die voor serieus wat entertainment zorgt, terwijl Maria zorgt dat alles tot in de kleinste details in orde is.

Voor een lekker en uitgebreid ontbijt ben je bij haar aan het juiste adres. 'Brood dat meer dan 30 minuten oud is, is niet meer echt vers', aldus Maria. Zo blijft ze natuurlijk wel even bezig wanneer de ene gast om 6u30 wil ontbijten en de andere pas om 10u.

’Villa Esperanza’ is oubollig ingericht maar daar tilt Gustaaf niet aan: 'Ik wil er niet over stoefen, maar ‘t is hier af af af'.

Adres:

Villa Esperanza
Bilzersteenweg 155
3700 Tongeren
012/23.12.22

'Met Vier in Bed', maandag 2 augustus om 20.20

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra