Tussen Kunst en Konfituur (Ingrid & Koen)

Maandag 26 juli bijt 'Tussen Kunst en Konfituur' de spits af. De B&B van Ingrid (54) en Koen (55) is gelegen aan de rand van het Meerdaalwoud in Oud-Heverlee. Een oase van rust en gezelligheid, een mix van oud en nieuw, natuur en kunst, waar je even op adem kan kom

3 jaar geleden geleden trok Ingrid bij Koen in en vormden ze een nieuw samengesteld gezin met inmiddels 5 volwassen kinderen. Ingrid, laborante van opleiding en later ook onthaalmoeder, koesterde al 20 jaar de droom om een B&B uit te baten. Uit alles blijkt dat Ingrid ervoor gemaakt is om mensen te ontvangen. Voor dag en dauw staat ze op zodat alles in de puntjes geregeld is. Groenten komen rechtstreeks uit de tuin, brood bakt ze elke dag zelf en de kruidenolie is ook van haar hand. Maar haar echte specialiteit is confituur maken, met vruchten uit haar eigen tuin uiteraard.

De B&B heeft 3 kamers, die elk de naam kregen van kunstenaars die in het huis tentoonstellen: Roeland Kotsch, Jan Maria Dondeyne en Magie de la Terre. Ingrid en Koen kozen er dan ook voor hun Bed & Breakfast ‘Tussen Kunst en Konfituur’ te dopen.

Adres:

Eikenlaan 2
3050 Oud-Heverlee
016/47.29.45

http://www.tussenkunstenkonfituur.be/nl/