'Tussen Kunst en Konfituur', aan de rand van het Meerdaalwoud

20/07/2010 - 11:43

Maandag 26 juli bijt 'Tussen Kunst en Konfituur' de spits af. De B&B van Ingrid (54) en Koen (55) is gelegen aan de rand van het Meerdaalwoud in Oud-Heverlee. Een oase van rust en gezelligheid, een mix van oud en nieuw, natuur en kunst, waar je even op adem kan kom

3 jaar geleden geleden trok Ingrid bij Koen in en vormden ze een nieuw samengesteld gezin met inmiddels 5 volwassen kinderen. Ingrid, laborante van opleiding en later ook onthaalmoeder, koesterde al 20 jaar de droom om een B&B uit te baten. Uit alles blijkt dat Ingrid ervoor gemaakt is om mensen te ontvangen. Voor dag en dauw staat ze op zodat alles in de puntjes geregeld is. Groenten komen rechtstreeks uit de tuin, brood bakt ze elke dag zelf en de kruidenolie is ook van haar hand. Maar haar echte specialiteit is confituur maken, met vruchten uit haar eigen tuin uiteraard.

De B&B heeft 3 kamers, die elk de naam kregen van kunstenaars die in het huis tentoonstellen: Roeland Kotsch, Jan Maria Dondeyne en Magie de la Terre. Ingrid en Koen kozen er dan ook voor hun Bed & Breakfast ‘Tussen Kunst en Konfituur’ te dopen.

Adres:

Tussen kunst en konfituur
Eikenlaan 2
3050 Oud-Heverlee
016/47.29.45

'Met Vier in Bed', maandag 26 juli om 20.45

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra