’T ZEUGEKOT (Ann & Carlo)

’t Zeugekot is een boerderij die al vier generaties lang aan de familie van Carlo toebehoort. Doorheen de jaren evolueerde de kleinschalige boerderij naar een echt familiebedrijf met de focus op akkerbouw en de varkenskwekerij. Na hun huwelijk stapte Ann mee in het bedrijf. 

Ann vond het landbouwersleven een eenzaam bestaan en zocht naar een manier om meer sociaal contact te hebben. Zo kreeg ze het idee om de boerderij open te stellen voor bezoekjes en nu dient de boerderij ook als zorgboerderij. Ann houdt enorm veel van kinderen en aangezien ze door haar gezondheid niet meer dan 2 kinderen kon krijgen, ging ze op zoek naar een andere manier om kinderen rond zich te hebben. Samen met Carlo werden ze pleegouders.

Nadat hun architect tijdens de verbouwing van hun hoevewoning voorstelde om 8 extra kamers aan te maken, leek het hen beter om een deel van de woning om te bouwen naar een vakantiewoning. 10 jaar later kwamen daar ook 2 glampingtenten bij.

De boerderij is een ideale plaats voor gezinnen met jonge kinderen aangezien Ann en Carlo leuke activiteiten hebben voorzien zoals een speelweide, een ‘chillcaravan’, hangmatten en binnenkort ook een knuffelweide. Kinderen kunnen ook zelf de handen uit de mouwen steken en meehelpen op de boerderij.

Bezoek de website van deze B&B