't Sprankelend Toeval (Marc & Anita)

Marc en Anita tonen hun B&B ' 't Sprankelend Toeval' op donderdag 12 augustus. Toen Marc (49) zijn fietsenwinkel moest sluiten omdat het handelspand door de eigenaar verkocht werd, gingen hij en zijn vrouw Anita (46) op zoek naar een nieuwe locatie. Aangezien ze verknocht waren aan de Vlaamse Ardennen, was het geen verrassing dat ze daar terecht kwamen. 

Oorspronkelijk was het de bedoeling om een nieuwe fietsenwinkel op te starten, maar het was een bevriende kennis die hen op het idee bracht om een B&B uit de grond te stampen. In no time ontpopte Marc zich tot een nieuwe man. Poetsen, koken, wassen, boodschappen doen,… Hij doet het allemaal. Anita en Marc zijn allebei bierliefhebbers. ‘Het sprankelend toeval’ was ooit de kop van een artikel over bier en zo geschiedde... 

In het cafeetje van ' 't Sprankelend Toeval' ontvangt Marc de gasten. 'Dat breekt onmiddellijk het ijs en mensen voelen zich dan meteen op hun gemak'. Troeven van de B&B zijn de biergerechten, de meer dan 25 soorten bier, de streek en de beschikbaarheid van 50 gewone, 10 elektrische en 30 kinderfietsen. Wanneer gasten komen mountainbiken, wordt hun fietstenue zelfs voor hen gewassen. 

Adres:

't Sprankelend Toeval
Maarkeweg 43
9680 Maarkedal
0476/42.08.41