't Lang Leven - Ichtegem, West-Vlaanderen

01/08/2012 - 15:51

Annie en Luc baten hun B&B ’t Lang Leven nu zes jaar uit en gaan prat op een landelijke sfeer, rust en gezelligheid. De twee zetten zich graag in voor anderen, en delen hetzelfde beroep, dezelfde interesses en hetzelfde enthousiasme in het uitbaten van hun gastenverblijf. Annie en Luc zijn echte natuurmensen en genieten dan ook elke dag van hun prachtige tuin. Ze hebben een eigen moestuin en telen er fruit dat dagelijks op de ontbijttafel verschijnt. In bed & breakfast ’t lang leven staan rust en ontspanning centraal. Enkel het geluid van de stilte is er te horen en dat is één van de grootste troeven van de bed & breakfast. Net zoals de eindeloze uitzichten op het licht glooiende landschap.

Vinkensveldstraat 20, 8480 Ichtegem (Edewalle), 051 58 46 27, info@langleven.be

Bezoek de website

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra