Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'!

31/08/2017 - 11:27

Het achtste seizoen van 'Met Vier in Bed' zit erop! Zowel in binnen- als buitenland werden de bedden gecheckt, de ontbijtjes gulzig opgegeten en werd er met volle teugen genoten van elkaars gezelschap! 

Ben je ook een trotse uitbater van een B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Krijg je al kriebels in de buik wanneer je nieuwe gasten over de vloer krijgt? 

Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

 

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

 

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra