'Phileas Fogg' in hartje Brussel

Dinsdag 17 augustus wordt 'Phileas Fogg' bezocht. Karin is een ware Bohémienne. Deze rasechte wereldreiziger, die reeds in de States, Italië en Brazilië woonde, werd 16 jaar geleden verliefd op een herenhuis uit 1833 in hartje Brussel.

Aangezien het huis te groot was voor haarzelf, besloot ze te doen wat ze altijd al wilde: de ontvangst die ze op al haar reizen genoot vond ze zo goed, dat ze hetzelfde wilde doen voor anderen. Gasten komen vooral af op mond-tot-mond reclame en zijn afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Karin fungeert zowel als gastvrouw, kokkin en gids. En dat alles in maar liefst 7 talen: Naast Nederlands spreekt ze immers ook vlot Frans, Engels, Duits, Spaans, Portugees en Italiaans.

Karin is gepassioneerd door de Tango en Argentinië. Volgend jaar wil ze dan ook naar daar om er een gelijkaardig B&B project op te starten. Voor haar B&B ‘Phileas Fogg’ in Sint-Joost-ten-Node zal ze dan iemand zoeken die de zaak verder zal runnen, want haar levensproject verkopen zal ze nooit doen.

Adres:

Phileas Fogg
Van Bemmelstraat 6
1210 Brussel
0495/22.09.85

'Met Vier in Bed', dinsdag 17 augustus om 20.20