'Phileas Fogg' in hartje Brussel

13/08/2010 - 15:45

Dinsdag 17 augustus wordt 'Phileas Fogg' bezocht. Karin is een ware Bohémienne. Deze rasechte wereldreiziger, die reeds in de States, Italië en Brazilië woonde, werd 16 jaar geleden verliefd op een herenhuis uit 1833 in hartje Brussel.

Aangezien het huis te groot was voor haarzelf, besloot ze te doen wat ze altijd al wilde: de ontvangst die ze op al haar reizen genoot vond ze zo goed, dat ze hetzelfde wilde doen voor anderen. Gasten komen vooral af op mond-tot-mond reclame en zijn afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Karin fungeert zowel als gastvrouw, kokkin en gids. En dat alles in maar liefst 7 talen: Naast Nederlands spreekt ze immers ook vlot Frans, Engels, Duits, Spaans, Portugees en Italiaans.

Karin is gepassioneerd door de Tango en Argentinië. Volgend jaar wil ze dan ook naar daar om er een gelijkaardig B&B project op te starten. Voor haar B&B ‘Phileas Fogg’ in Sint-Joost-ten-Node zal ze dan iemand zoeken die de zaak verder zal runnen, want haar levensproject verkopen zal ze nooit doen.

Adres:

Phileas Fogg
Van Bemmelstraat 6
1210 Brussel
0495/22.09.85

'Met Vier in Bed', dinsdag 17 augustus om 20.20

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra