'Mussen en Mezen' in de Limburgse Kempen

06/08/2010 - 13:09

Collega-uitbaters gaan op dinsdag 10 augustus langs in de Limburgse Kempen. Daar vind je 'Mussen en Mezen', de B&B van Cyriel (54) en Ria (58) terug, een harmonieus koppel dat reeds 37 jaar samen is. Nadat de drie kinderen het huis uit waren, had Ria wat tijd nodig om zich te heroriënteren.

Toen ze op bezoek ging naar de B&B van haar zus was het voor haar overduidelijk: 'Dit wil ik ook!' Tijdens de terugrit had ze al beslist hoe alles er uit zou zien en hoe de zaak gerund zou worden.

Ria is een ware duizendpoot. Ze werkte 15 jaar als verpleegster in een MS-kliniek en had ook 10 jaar lang een grafisch ontwerpbureau. Tijdens de verbouwingen van de B&B wierp Ria zich dan weer op als werfleidster. Het is niet gelogen dat ze ‘nogal handig’ is, want ook alle hoeslakens en dekbedovertrekken maakt Ria zelf. Bijzonder is dat twee van de drie kamers toegankelijk zijn voor rolstoelpatiënten. Ook honden zijn welkom in ‘Mussen en Mezen’. Een eenvoudige naam want die vogels fladderen er lustig rond.

Adres:

Mussen en Mezen
Sportlaan 16
3940 Hechtel-Eksel
0479/22.74.57

'Met Vier in Bed', dinsdag 10 augustus om 20.20

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra