'Marnix B&B', een pionier in de B&B wereld

06/08/2010 - 13:14

Thérèse (58) en Robert (66), allebei gepensioneerd en pioniers in de Belgische B&B wereld, krijgen hun collega's over de vloer op woensdag 11 augustus. Ze baten inmiddels al 20 jaar hun bijzondere ‘Marnix B&B’ uit in het hartje van Antwerpen.

Wanneer je de voordeur van het typische herenhuis achter je sluit, stap je een heel aparte wereld binnen. Het huis is tot de nok toe gevuld met allerlei prullaria. Werkelijk alles staat vol beeldjes, schilderijen, foto’s, prehistorische weegschalen, kacheltjes en paspoppen als link met Antwerpen als modestad. Ieder object heeft echter zijn verhaal. Je maakt als bezoeker letterlijk een reis in de tijd, doorheen de geschiedenis van Thérèse en Robert.

Opvallend is de verregaande gastvrijheid van het koppel. Rob en Thérèse leven echt samen met hun gasten en delen zelfs hun eigen badkamer. Het staat de gasten dan ook vrij om hun persoonlijke producten zoals dagcrème en deo te gebruiken. 

Adres:

Marnix B&B
Welvaartstraat 16
2000 Antwerpen
03/238.79.91

'Met Vier in Bed', woensdag 11 augustus om 20.20

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra