'Marjorie II', een B&B op een boot

13/08/2010 - 15:52

Woensdag 18 augustus bezoeken we 'Marjorie II', een aparte B&B. Het schip ‘Marjorie II’ is al 12 jaar in het bezit van Ronny (41) en Damienne (39). Vroeger vaarden ze met -vooral Amerikaanse- gasten van streek naar streek en waren ze regelmatig voor enkele weken ‘van huis’. Om hun kinderen naar school te kunnen laten gaan besloten ze echter hun boot tot een B&B om te toveren.

De ‘Marjorie II’ ligt in de haven van Antwerpen dus gasten kunnen zich zowel overdag als ’s avonds uitleven in de bruisende stad. Op het achterdek kan je fietsen vinden om de stad in te trekken en bij terugkomst staat de jacuzzi klaar om lekker tot rust te komen.

Damienne is chef-kok dus je zal zeker niet van honger omkomen. Elke morgen serveert ze een uitgebreid ontbijt  en ’s avonds kookt ze maar al te graag, vooral voor grote groepen.

Adres:

Marjorie II
Kerklei 21
2960 Brecht
0475/24.54.28

'Met Vier in Bed', woensdag 18 augustus om 20.20

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra