Le Cor de Chasse (Mario en Aurore)

15/07/2013 - 09:00

Mario, oorspronkelijk afkomstig uit Vlaanderen, en de Franstalige Aurore uit Wallonië (beiden 43 jaar) hebben elkaar leren kennen in de hotelschool in Spa. Al snel bleek dat hun passie een perfecte match vormde. Samen baten ze hotel-restaurant ‘Le Cor de Chasse’ uit in het Luxemburgse Wéris, een dorpje in de buurt van Durbuy. Aurore verzorgt de zaal en de 9 luxekamers, terwijl Mario zijn creativiteit in de keuken uit. En dat doet hij niet zonder resultaat. Enkele jaren terug werd hij immers beloond met een Michelinster. Zijn moleculair menu slaat zijn concullega’s met verstomming. Wanneer hij ook nog een dessert voorschotelt op basis van parfum, weten de anderen niet wat hen overkomt.

Le cor de chasse

Rue des Combattants 16
6940 Wéris
086/211498

http://www.lecordechasse.be/

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra