×

Error message

No response from the VTM Watch API

'Huis bij de Lieve', landelijk gelegen

30/07/2010 - 16:57

De B&B ‘Huis bij de Lieve’ in het landelijke Lovendegem wordt woensdag 4 augustus bezocht. Wat velen denken, wordt door de gastvrouw zelf ontkracht. Lieve verwijst immers niet naar de voornaam van de gastvrouw, wel naar de familienaam ‘Lievens’ en tevens de rivier ‘de Lieve’ die achter het huis van Ariane (37) en Sven (41) stroomt.

Ariane is een ambitieuze vrouw die haar drukke job opgaf om meer tijd met haar 3 kids door te brengen. Zo rees het idee om een eigen B&B uit te baten, met het gekende gevolg. Nu haar jongste zoon bijna naar school moet, is Ariane alweer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Sinds kort volgt ze bijvoorbeeld een cursus rond kruiden om zelf badolies en kruidenthee te bereiden. Ze kan niet stilzitten en vult haar tijd dan ook met het maken van gebakjes of de kweek van eigen groenten. Het koppel en hun klanten eten steeds apart. Enkel de tuin wordt met de gasten gedeeld. Zo kan iedereen toch nog zijn privacy behouden.

Adres:

Huis bij de Lieve
Bredestraat 161
9920 Lovendegem
0473/52.61.26

'Met Vier in Bed', woensdag 4 augustus om 20.20

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra