Het 'Sterckxhof' is weekwinnaar 4

'Een huis met een ziel'. Zo omschrijft Danielle ('Marjorie II') het 'Sterckxhof'. En die ziel beviel haar. Ook bij de andere gasten viel de romantische gerestaureerde hoeve in de smaak.

De mooie kamers, de wandeling in de Nationale Plantentuin van Meise, het onthaal met een glaasje champagne,… Dat zijn nog maar enkele aspecten die het verblijf van de andere B&B uitbaters in het 'Sterckxhof' de moeite waard maakten. Vooral het uiterst verzorgde ontbijt werd gesmaakt ('Het is eigenlijk wel de max qua ontbijt. Chris en Johan spannen de kroon.'). Zelfs bij Karin kon er een complimentje af: 'Het ontbijt was pico bello in orde. Chris slaagt er in om altijd dat tikkeltje meer te geven'.

Toch betaalde Karin voor haar verblijf maar 85 euro, terwijl Chris en Brenda voor dat arrangement 105 euro vragen. Verbaasd waren ze daarover echter niet. Uitbaters Tine en Julien van 't Wolvennest' gaven dan weer 155 euro in plaats van de gehoopte 115, en Ronny en Damienne van de 'Marjorie II' betaalden maar liefst 190 euro in plaats van 145. Voor Chris en Johan nogmaals de bevestiging dat ze mogen verder doen.