Camping Natuurlijk Limburg (Nicole en Paul)

06/08/2013 - 09:00

Op een boogscheut van het drielandenpunt ten zuiden van de provincie Limburg ligt de Voerstreek, bekend om haar ongerepte natuur. In het dorpje Remersdaal baten de Nederlandse Limburgers Nicole en Paul de familiecamping Natuurlijk Limburg uit. Zo’n 2,5 jaar geleden kocht het koppel de camping omdat ze een nieuwe weg in hun leven wouden inslaan. Beiden werkten ze in een groot ziekenhuis, Paul als hoofd transport en Nicole als hoofd inkoop en logistiek. Paul komt uit een agrarisch nest en miste de natuur en Nicole wou graag iets in de horeca doen. Een camping uitbaten was dus een perfecte mix tussen beide interesses. Natuurlijk Limburg is een kleinschalige camping met plaats voor 50 jaargasten en 60 tourplaatsen. Het koppel heeft geen personeel in dienst en doet dus alles zelf.

Camping Natuurlijk Limburg

Roodbos 3
3791 Voeren-Remersdaal
043 810 176

http://www.campingnatuurlijklimburg.be/

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Met Vier in Bed test de gastvrijheid van Vlaanderen tot Marokko

Deze zomer worden de bedden opnieuw opgemaakt en de ontbijtjes opgediend voor het nagelnieuwe, negende seizoen van Met Vier in Bed. Wegdromen kan vanaf maandag 11 juni 2018 bij 44 nieuwe en unieke logeeradressen. In eigen land worden o.a. de Ardennen, de zee en historische steden als Brugge en Gent bezocht. Maar ook zuiderse bestemmingen ontbreken deze zomer niet: Met Vier in Bed verblijft twee weken onder de Franse zon, verkent de Portugese kuststreek én trekt voor het eerst naar Marokko. Een avontuurlijke kamelentocht in de woestijn of slenteren door de souks in Marrakesh: het kan allemaal in het land van duizend-en-een-nacht. Maar hoe gastvrij zijn ze in het verre Oosten?

Ook dit seizoen is er voor ieder wat wils: zo wordt er een bezoek gebracht aan de eerste saffraanboerderij van België, wordt er gepuzzeld in een Cluedo-B&B en wordt de sfeer opgesnoven in een voormalige retraite voor paters.

Aan het succesvolle concept werd niét gesleuteld. Ook dit jaar verblijven vier duo’s – soms ook een enkele uitbater – een dag en een nacht in elkaars B&B. Na afloop evalueren ze met een vakkundig oog de kamer, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Hun appreciatie in de verschillende categorieën vertalen ze in bedjes. De B&B die op het einde van de week het hoogste aantal bedjes heeft verzameld, wordt uitgeroepen tot weekwinnaar en mag de Met Vier in Bed-trofee in ontvangst nemen.

B&B's

Extra