Camping Natuurlijk Limburg (Nicole en Paul)

06/08/2013 - 09:00

Op een boogscheut van het drielandenpunt ten zuiden van de provincie Limburg ligt de Voerstreek, bekend om haar ongerepte natuur. In het dorpje Remersdaal baten de Nederlandse Limburgers Nicole en Paul de familiecamping Natuurlijk Limburg uit. Zo’n 2,5 jaar geleden kocht het koppel de camping omdat ze een nieuwe weg in hun leven wouden inslaan. Beiden werkten ze in een groot ziekenhuis, Paul als hoofd transport en Nicole als hoofd inkoop en logistiek. Paul komt uit een agrarisch nest en miste de natuur en Nicole wou graag iets in de horeca doen. Een camping uitbaten was dus een perfecte mix tussen beide interesses. Natuurlijk Limburg is een kleinschalige camping met plaats voor 50 jaargasten en 60 tourplaatsen. Het koppel heeft geen personeel in dienst en doet dus alles zelf.

Camping Natuurlijk Limburg

Roodbos 3
3791 Voeren-Remersdaal
043 810 176

http://www.campingnatuurlijklimburg.be/

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra