Bries (Marc & Nadia)

'Bries' sluit donderdag 5 augustus week 2 van 'Met Vier in Bed' af. Marc (60) is van Limburg afkomstig  -dat kan hij echt niet verstoppen- maar woont al 27 jaar in Oostende. Het is altijd zijn droom geweest om fin de carrière een B&B uit te baten en aangezien Marc volgende maand 60 wordt, lijkt hij hierin te zijn geslaagd.

Samen met Nadia (43) baat hij in Oostende ‘Bries’ uit op amper 300 m van de zee. Voorheen verhuurden ze casinotafels waardoor ze vaak in het buitenland verbleven en vooral ’s nachts leefden. De veelzijdige Marc is van vele markten thuis want hij is binnenhuisarchitect van opleiding en had vele jaren terug zelfs een eigen kunstgalerij met beeldhouwwerken en schilderijen. Het verbaast dan ook niet dat de kamers van ‘Bries’ modern zijn ingericht. 

Marc houdt van minimalisme en heeft een hekel aan kitsch. Hij komt dagelijks met de vespa naar de B&B. Op de eerste verdieping van de B&B bevindt zich ook Nadia’s nagelstudio. De twee bruisen, om het zacht uit te drukken, van energie.

Adres:

B&B Bries
Christinastraat 80
8400 Oostende
0495/38.12.16