'Bon-Bon Nuit' wenst zijn gasten een goede nacht

30/07/2010 - 16:55

'Bon-Bon Nuit' gunt ons op dinsdag 3 augustus een blik in hun B&B. De zaak van Chris (47) en Brenda (37) bestaat uit ‘Bon-Bon Jour’, een chocoladewinkeltje, en de B&B ‘Bon-Bon Nuit’.

Het ongetrouwde stel ging enkele jaren geleden op zoek naar een authentiek pand en vonden in Turnhout dit jaren ’30 huis. Daarna beslisten ze er een concept à la ‘Chocolat’ (de film met Johnny Depp en Juliette Binoche) van te maken, 'want wie houdt er nu niet van chocolade?'. Gedurende anderhalf jaar hebben ze op allerlei rommelmarkten spulletjes bijeengesprokkeld om hun B&B om te toveren in het Parijs van de jaren ’30. Niets is Chris en Brenda te veel.

Arrangementen op maat, blauwe rozen op de kamer,… Je vraagt het hen en de twee zorgen ervoor. Overdag komen oude vrouwtjes uit de buurt er vaak hun koffietje drinken, maar iedereen is welkom. Ook het ontbijt vindt in de winkel plaats. Verder is er een kleine wellnessruimte voorzien met kleurendouche, infraroodcabine en een grote keuze aan wrappings. Hiervoor doen de twee beroep op een schoonheidsspecialiste uit de buurt.

Adres:

Bon Bon Nuit
Victoriestraat 10
2300 Turnhout
0494/78.88.37

'Met Vier in Bed', dinsdag 3 augustus om 20.20

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra