Bon-Bon Nuit (Chris & Brenda)

'Bon-Bon Nuit' gunt ons op dinsdag 3 augustus een blik in hun B&B. De zaak van Chris (47) en Brenda (37) bestaat uit ‘Bon-Bon Jour’, een chocoladewinkeltje, en de B&B ‘Bon-Bon Nuit’.

Het ongetrouwde stel ging enkele jaren geleden op zoek naar een authentiek pand en vonden in Turnhout dit jaren ’30 huis. Daarna beslisten ze er een concept à la ‘Chocolat’ (de film met Johnny Depp en Juliette Binoche) van te maken, 'want wie houdt er nu niet van chocolade?'. Gedurende anderhalf jaar hebben ze op allerlei rommelmarkten spulletjes bijeengesprokkeld om hun B&B om te toveren in het Parijs van de jaren ’30. Niets is Chris en Brenda te veel. 

Arrangementen op maat, blauwe rozen op de kamer,… Je vraagt het hen en de twee zorgen ervoor. Overdag komen oude vrouwtjes uit de buurt er vaak hun koffietje drinken, maar iedereen is welkom. Ook het ontbijt vindt in de winkel plaats. Verder is er een kleine wellnessruimte voorzien met kleurendouche, infraroodcabine en een grote keuze aan wrappings. Hiervoor doen de twee beroep op een schoonheidsspecialiste uit de buurt.

Adres:

Bon Bon Nuit
Victoriestraat 10
2300 Turnhout
0494/78.88.37