'Basil' gaat voor strak en modern

23/08/2010 - 09:33

Mark is een grote fan van Fawlty Towers, vandaar de naam ‘Basil’ voor de B&B die hij samen met Sara uitbaat. Hun B&B wordt door collega-uitbaters bezocht op woensdag 25 augustus.

Aan de buitenkant is ‘Basil’ een oude brede rijwoning, maar als je binnen stapt, sta je meteen in de moderne eetkamer. Die bestaat uit strakke meubels, verse seizoensbloemen en mooie decoratie. Blikvanger is de extreem grote tuin met een zwemvijver van 15 op 6 meter. Die zit vol Japanse vissen 'die meer schrik hebben van de mensen dan omgekeerd'. Ook vind je er een saunahuisje waarvan je gebruik kan maken tegen betaling.

Sara is handelsingenieur van opleiding maar gaf haar carrière op om meer tijd te kunnen doorbrengen met hun 3 kinderen en haar droom waar te maken: een eigen B&B.

Adres:

B&B Basil
Sint-Pietersstraat 75
3630 Leut (Maasmechelen)
0474/26.14.58

'Met Vier in Bed', woensdag 25 augustus om 20.30

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra