Auberge de Provence – Tuchoměřice, Praha-Zapad

05/07/2012 - 14:19

Auberge de Provence, de B&B van Antwerpenaar Ludo, is gevestigd in een 17de eeuws klooster dat volledig werd gerestaureerd. Ludo woont zelf al drieëntwintig jaar in Tsjechië en baat zijn chambre d’hôtes nu bijna negen jaar uit. De naam Auberge de Provence verwijst naar Ludo’s liefde voor de Franse streek die hij nog drie keer per jaar bezoekt. Hij vertoeft dan ook geregeld in zijn grote lavendeltuin en stak eveneens het interieur van zijn B&B in een Provençaals kleedje. De gasten kunnen zich laten verwennen in het restaurant, waar Frans-Belgische gastronomie overgoten wordt met een Tsjechisch sausje.

355 U Špejcharu, Tuchoměřice 252 67, +420 220 951 083, auberge@itic.cz

Bezoek de website

 

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra