'The Glorious Inn': drie-in-één

16/08/2011 - 11:04

The Glorious Inn is een restaurant, een wijn- en sigarenbar, maar ook een B&B. Jurgen (36) en Gerda (40) staan aan het roer van 3 suites die elk tussen de 40 en 95 m² groot zijn. The Glorious Inn ligt vlak aan het Antwerpse Zuid, bij de hippe cafés rond de Vlaamse kaai. Jurgen, sommelier van opleiding, is een echte business man die hotelkwaliteit wil combineren met de gezelligheid van een B&B. Zowel de luxueuze wijnbar als de suites werden ingericht door Will Erens, een belangrijk persoon binnen de Vlaamse designwereld die in binnen- en buitenland actief is. Hij verzorgde het interieur van verscheidene fashion stores, restaurants, bars en clubs zoals Spirito Martino, Noxx, Andy Warhol/Karl Lagerfeld showroom, Bobo, La Bottega en Van Bommel.

The Glorious Inn

De Burburestraat 4a
2000 Antwerpen
www.theglorious.be

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra