'Ter Castaigne': midden in de velden

15/07/2011 - 10:18

Ter Castaigne is een landelijke B&B die uitgebaat wordt door Johan (45) en Dominique (45), buitenmensen in hart en nieren. Johan is opgegroeid op een boerderij en wou na een leven van hard werken als bakker, terugkeren naar zijn roots. Dominique volgde hem in die droom en samen vonden ze de meer dan 300 jaar oude boerderij in Gistel, te midden van de weidse velden. Al snel beseften ze dat het pand veel te groot was voor hen beiden. Daarom beslisten Johan en Dominique 4 gastenkamers te maken. De taakverdeling is eenvoudig: Dominique neemt het meeste werk voor haar rekening  aangezien Johan eigenlijk al op pensioen is. Maar voor klusjes in de tuin en de bereiding van het dessert, is hij altijd te vinden. 

Ter Castaigne
Moerdijkbeek West
Koekelare
www.tercastaigne.be

Reageren op deze pagina kan, zolang het op een respectvolle manier gebeurt.

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra