'Pure' kiest voor strak design en pure luxe

04/07/2011 - 09:26

Vijftien jaar geleden was Geert (41) de succesvolle uitbater van een Lierse tennisclub. Langzaam maar zeker werd de club uitgebreid, eerst met een squash, vervolgens een fitnesshal, dan kwamen de buitenspeeltuinen en tot slot de indoor speelhal. En ook de oefenvelden van voetbalclub  K Lierse SK en de nachtclub Illusion zijn eigendom van Geert. Een jaar geleden vond de zakenman dat het tijd werd om ook op ‘mind & soul’ te focussen, en zo werd PURE geboren: een combinatie van een strakke en luxueuze B&B en een welnesscomplex.  Binnen- en buitenzwembad, sauna, infraroodcabines, Turks stoombad, jacuzzi,… PURE heeft het allemaal. Geerts echtgenote Eva (40) is een gepassioneerde vrouw die zich een leven zonder het lesgeven in het bijzonder onderwijs niet zou kunnen voorstellen. Het zelfzekere koppel heeft door hun kinderen, hun professionele activiteiten en de omvang van hun complex, niet de tijd om fulltime in de B&B te staan, maar laten zich helpen door hun personeel.

Pure

Mechelsesteenweg 380/5
2500 Lier
http://www.puresauna.be/

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra