Proeven van het Zuiden in 'Le Mas Des Poètes'

12/07/2011 - 14:04

B&B Le Mas des Poètes, een oude boerderij gelegen te midden van de wijngaarden en lavendelvelden, is sinds 2 jaar eigendom van Frederik (46). Hij wordt geholpen door Danny (27), die hij beschouwt als zijn tweede zoon. De twee leerden mekaar kennen toen Danny als student een kamer huurde in de Gentse B&B van Frederik. Ondertussen is de man gescheiden en heeft hij zijn zaak in Vlaanderen verkocht om er eentje in het Zuiden te beginnen. Sinds enkele jaren woont hij in Frankrijk, en krijgt hij tijdens de vakanties het bezoek van zijn kinderen. Naast het runnen van de B&B, heeft Frederik -voormalig toeristisch gids in Gent- ook een gidsenorganisatie. Danny staat in voor allerlei taken in Le Mas des Poètes, zoals het onderhoud van de kamers en de boekingen. 

Mas des Poètes

Quartier le Gât 
1820 Route de Réauville
26230 Chantemerle-les-Grignan
www.masdespoetes.com

Reageren op deze pagina kan, zolang het op een respectvolle manier gebeurt.

 

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra

Andere programma's