'Mas Bouzige' met Provençaalse toets

12/07/2011 - 14:12

Mas Bouzige wordt uitgebaat door het echtpaar Ronny (44) en Jean-Pierre (57), of kortweg Jip. Het was Jips grote droom om in het buitenland iets te beginnen en in 1998 hebben de mannen drie weken uitgetrokken om een geschikt huis te zoeken in het zuiden van Frankrijk. Daarop startte het koppel met de renovatie van het pand in Auzon, om in 2008 te beginnen met het verhuren van de kamers. Ronny en Jip vinden vooral de centrale ligging van hun B&B een voordeel. Bovendien staat het dorp Auzon bekend voor zijn kuuroord Les Fumades, ideaal voor Ronny om op in te spelen want hij biedt zijn gasten graag gezondheids- en relaxatiearrangementen aan. Naast zijn werk in de B&B is de man -beroepsmilitair in een vorig leven- ook actief als natuurgeneeskundig gezondheidstherapeut. Jip, die vroeger zijn eigen advocatenkantoor had, is vooral in de keuken van Mas Bouzige terug te vinden. Elke avond biedt hij zijn gasten een viergangenmenu aan, meestal Belgisch met een Provençaalse toets. 

Mas Bouzige

Rue de l’église 136
30500 Auzon
 Allègre-les-Fumades
www.masbouzige.com 

Reageren op deze pagina kan, zolang het op een respectvolle manier gebeurt.

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra