'Le Rideux' in Durbuy

01/08/2011 - 10:26

Op een dag ging Stein (36) met een vriend fietsen in Heyd-Durbuy en bij het aanschouwen van een stukje grond met een bordje “à vendre”, was hij meteen verkocht. Hij belde zijn partner Katleen (27), stelde voor iets heel impulsiefs te doen, en twee weken later was de lap grond in Luxemburg van hen. Voordien was het idee om een B&B te beginnen nog nooit geopperd, maar soms kan het snel gaan... Stein had al twee huizen eigenhandig verbouwd en terug verkocht, dus ook in Heyd-Durbuy ging hij zelf aan de slag om op een jaar tijd een B&B uit de grond te stampen. Katleen was vroeger kapster maar staat nu dagelijks in de typisch Ardense B&B om het hun gasten naar hun zin te maken.

Le Rideux

Rue de Bihay 35
6941 Heyd-Durbuy
www.lerideux.be 

 

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra