'Kwalito' gaat voor netheid

16/08/2011 - 10:53

In een prestigieus herenhuis op amper 2 kilometer van het centrum van Brugge, wordt B&B Kwalito uitgebaat door Els (40) en Kris (42). Twee jaar geleden raadde een vriend hen het pand in Brugge aan, maar op het eerste gezicht vonden ze “het spookhuis” maar niets. Toch werd Els na een bezoekje helemaal verliefd op het huis met zijn vele hoeken en kantjes. Het koppel besloot het pand te kopen en toverde het ietwat vervallen huis om tot een verzorgde, landelijke B&B. Els is een perfectionist en is als de dood dat er iets verkeerd zou lopen in de B&B. Ze zorgt er dan ook voor dat de kamers steeds tiptop in orde zijn en dat hun gasten van de grond kunnen eten. En die netheid verwacht ze ook in andere B&B’s.

Kwalito

Leopold Debruynestraat 101
8310 Brugge (Sint-Kruis)
www.kwalito.be

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra