'Huize Norman' mét huisgemaakte badproducten

15/07/2011 - 10:21

Huize Norman is een zeer moderne B&B gelegen in het hartje van Oudenaarde, vlak aan de Schelde. De alleenstaande mama Ilse (31) baat de B&B uit en wordt daarbij bijna dagelijks geholpen door haar moeder Kris (66). En dat niet alleen in de B&B, maar ook bij de opvoeding van de 2,5-jarige Winter. Vijf jaar geleden is Ilse op wereldreis gegaan en tijdens haar 10 maanden durende trip sliep ze in tal van B&B’s. Het idee om er zelf één te beginnen, was er al snel, maar toch duurde het nog even vooraleer Ilse het geschikte pand vond. De naam van de B&B refereert naar Ilse’s familienaam Norman. Zij is immers de zus van tennisser Dick Norman. En nog een leuk detail is dat in elke kamer zelfgemaakte badproducten staan: shampoo, douchegel en badzout zijn allemaal huisgemaakt.

Huize Norman
Bergstraat 30
9700 Oudenaarde
www.huizenorman.be 

Reageren op deze pagina kan, zolang het op een respectvolle manier gebeurt.

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra