Gezelligheid troef in ‘Aux Quatre Bonniers’

22/07/2011 - 11:17

Na tien jaar les te hebben gegeven in een middelbare school, besloot Kathleen (38) haar leven een draai van 180° te geven. Ze wou haar eigen baas zijn, meer tijd vrijmaken voor haar man Kris (38) en hun kinderen en ook gasten in de watten leggen. Dé ideale oplossing: een B&B beginnen in het rustige, gezellige dorpje Olne, te Luik. Het is vooral Kathleen die aan het werk is in B&B Aux Quatre Bonniers, want Kris is nog steeds aan het werk als burgerlijk ingenieur in Hasselt. Hij trekt dus nog dagelijks naar Vlaanderen. Kathleen en Kris vinden het belangrijk dat een B&B geen hotel is en gaan dan ook vaak overnachten bij collega’s om te kijken hoe zij het aanpakken. 

Aux Quatre Bonniers

Au quatre bonniers 3
Gelivaux
4877 Olne
www.quatrebonniers.be

 

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra