'El Destino': gloednieuw

22/08/2011 - 08:57

Toen Gwen (36) en Wim (39) in september 2007 in B&B El Destino in Malaga belandden, was het liefde op het eerste gezicht. De eigenaar wou het pand verkopen en Gwen en Wim grepen hun kans. Beiden hadden geen ervaring met het runnen van een B&B, vooraleer ze zich in dit avontuur stortten en daarom zagen ze in hun deelname aan ‘Met Vier in Bed’ de ideale voorbereiding en een goede test. El Destino opende deze zomer immers pas de deuren, dus feedback van collega-uitbaters was zeer welkom alvorens de zaak officieel te openen. Omdat Wim nog een zoontje heeft uit een vorige relatie, wil het koppel niet permanent naar het buitenland verhuizen en keren ze in de winter terug naar Vlaanderen.  

El Destino

Apartado de Correos 350
27940 Torre del Mar
www.eldestino.be

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Met Vier in Bed test de gastvrijheid van Vlaanderen tot Marokko

Deze zomer worden de bedden opnieuw opgemaakt en de ontbijtjes opgediend voor het nagelnieuwe, negende seizoen van Met Vier in Bed. Wegdromen kan vanaf maandag 11 juni 2018 bij 44 nieuwe en unieke logeeradressen. In eigen land worden o.a. de Ardennen, de zee en historische steden als Brugge en Gent bezocht. Maar ook zuiderse bestemmingen ontbreken deze zomer niet: Met Vier in Bed verblijft twee weken onder de Franse zon, verkent de Portugese kuststreek én trekt voor het eerst naar Marokko. Een avontuurlijke kamelentocht in de woestijn of slenteren door de souks in Marrakesh: het kan allemaal in het land van duizend-en-een-nacht. Maar hoe gastvrij zijn ze in het verre Oosten?

Ook dit seizoen is er voor ieder wat wils: zo wordt er een bezoek gebracht aan de eerste saffraanboerderij van België, wordt er gepuzzeld in een Cluedo-B&B en wordt de sfeer opgesnoven in een voormalige retraite voor paters.

Aan het succesvolle concept werd niét gesleuteld. Ook dit jaar verblijven vier duo’s – soms ook een enkele uitbater – een dag en een nacht in elkaars B&B. Na afloop evalueren ze met een vakkundig oog de kamer, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Hun appreciatie in de verschillende categorieën vertalen ze in bedjes. De B&B die op het einde van de week het hoogste aantal bedjes heeft verzameld, wordt uitgeroepen tot weekwinnaar en mag de Met Vier in Bed-trofee in ontvangst nemen.

B&B's

Extra

Andere programma's