'El Destino': gloednieuw

22/08/2011 - 08:57

Toen Gwen (36) en Wim (39) in september 2007 in B&B El Destino in Malaga belandden, was het liefde op het eerste gezicht. De eigenaar wou het pand verkopen en Gwen en Wim grepen hun kans. Beiden hadden geen ervaring met het runnen van een B&B, vooraleer ze zich in dit avontuur stortten en daarom zagen ze in hun deelname aan ‘Met Vier in Bed’ de ideale voorbereiding en een goede test. El Destino opende deze zomer immers pas de deuren, dus feedback van collega-uitbaters was zeer welkom alvorens de zaak officieel te openen. Omdat Wim nog een zoontje heeft uit een vorige relatie, wil het koppel niet permanent naar het buitenland verhuizen en keren ze in de winter terug naar Vlaanderen.  

El Destino

Apartado de Correos 350
27940 Torre del Mar
www.eldestino.be

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra