Dieren en antiek in 'Au Manoir des Valleés'

05/08/2011 - 09:00

Au Manoir des Valleés wordt sinds twee jaar uitgebaat door Willy (62) en Ann (38) in het kleine dorpje Maffe in de provincie Namen. Het interieur van  de vroegere dokterswoning heeft een apart karakter door een mix van barok, antiek, spulletjes die op internet op de kop werden getikt en die door Ann zelf werden gemaakt. Willy -net zoals Ann van West-Vlaanderen afkomstig- is kok en kan zijn gasten naast een lekker ontbijt, dus ook in de watten leggen met een gastronomisch diner. En de kleinsten kunnen terecht op de miniboerderij met kippen, een varkentje, een pony, een paard, een lama, een edelhert, papegaaien, honden en parkieten.

Au Manoir des Vallees

Willy Rommelaere & Ann Knockaert
Route du Durbuy 9

5374 Maffe
www.aumanoirdesvallees.eu

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra