'Didi’s': loungen zonder sluitingsuur

01/08/2011 - 10:40

Didi’s is een splinternieuwe B&B in het hartje van Nieuwpoort. Wat Didi’s zo speciaal maakt, is de ligging boven een populaire loungebar van de stad. Mensen komen hier naartoe om van de zee te genieten maar vooral om uit de bol te gaan in het hippe café. Gastvrouw Nicky (29) zorgt ervoor dat haar gasten niets tekort komen en dat ze na een uitbundige avond/nacht in haar loungebar veilig in hun bed geraken. Nicky runt de zaak -zowel de bar als de B&B- alleen en slaapt bijzonder weinig aangezien ze geen sluitingsuur heeft. Pas wanneer de laatste gasten in hun bed liggen of het pand hebben verlaten, kan ze beginnen met de opkuis van het café en het klaarzetten van het ontbijt. 

Didi’s

Marktstraat 6
8620 Nieuwpoort
www.didis.be 

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra