De Dijle is vlakbij in 'Huis aan’t Water'

15/07/2011 - 10:24

Huis aan’t Water wordt uitgebaat door het jonge koppel Evi (33) en Bart (33). Bart heeft al 8 jaar  een eigen evenementenbureau voor activiteiten als kajak, stadsspelen… in de buurt van Leuven en Evi wilde bewijzen dat ook zij een zaak uit de grond kon stampen. Het energieke koppel is zeer gedreven en weet wat ze wil. De B&B is ingericht volgens een unieke stijl die trendy aspecten combineert met klassieke en romantische accenten. De tuin van Evi en Bart geeft uit op de Dijle, vandaar de naam Huis aan’t Water. Ook hun twee kindjes zijn helemaal weg van ‘het roze huisje’. In het weekend lopen zij er dan ook vrolijk rond, om samen met mama en papa de gasten te ontvangen.

Huis aan ’t Water
Mechelsestraat 86
3000 Leuven
www.huisaantwater.be

Reageren op deze pagina kan, zolang het op een respectvolle manier gebeurt.

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra