'Casa La Paloma': huis van de duif

22/08/2011 - 09:21

Toen Christa (48) haar echtgenoot Patrick (49) in 1980 leerde kennen, vroeg zij hem al meteen of hij geen job "ergens in Spanje” kon vinden. Uiteindelijk beslisten ze om als zelfstandigen te beginnen en namen ze een frituur over in Sint-Amands aan de Schelde. In 2002 verkochten ze de goed draaiende zaak en begon Patrick als douanier bij de opsporingsbrigade in de haven van Antwerpen. De liefde voor Spanje bleef echter, en door hun jaarlijkse vakanties naar het zonnige land en de drang om samen opnieuw een zaak te beginnen, was de beslissing om een B&B uit te baten snel genomen. Een vroegere ontmoetingsplaats voor duivenliefhebbers in het dorpje Parroquia La Matanza werd omgetoverd tot een B&B met de voor hand liggende naam Casa La Paloma, ofwel "huis van de duif". 

Casa La Paloma

Los Mateos Alto 23
03316 Parroquia la Matanza
www.casa-la-paloma.com 

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra