'Au Brabo': gastvrijheid en eenvoud

12/07/2011 - 14:10

Samen met haar man Luc had Dominique (44) het leven waar ze van droomde, tot het noodlot eind vorig jaar toesloeg en Luc overleed aan pancreaskanker. Vroeger baatte Dominique de CD-winkel Au Brabo uit, en het is naar die zaak dat de B&B werd genoemd. Het komende zomerseizoen wordt het eerste dat Dominique er alleen voor staat. De naar eigen zeggen levenslustige en gastvrije vrouw, gaat proberen haar chambre d’hôte alleen verder te zetten, en de toekomst zal uitwijzen of dit een haalbare kaart wordt. In drukke periodes zullen familie en vrienden een handje komen toesteken in Mormoiron gelegen aan de Mont Ventoux. De drie troeven van Au Brabo zijn volgens Dominique de prijs, de eenvoud en de gastvrijheid.

Au Brabo

182 Quartier du Pont
84570 Mormoiron
www.aubrabo.fr

Reageren op deze pagina kan, zolang het op een respectvolle manier gebeurt.

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra