'Anno 1756' is een oude boerderij

22/07/2011 - 11:27

Op enkele kilometers van Deinze, in het gehucht Vinkt, ligt de B&B Anno 1756. Te midden van de schapen, kippen en geiten straalt de oude boerderij een erg landelijke sfeer uit. André (62) is al enkele jaren samen met Annie (56) en begon met haar aan het avontuur Anno 1756. Toen haar kinderen allemaal het huis uit waren, kreeg Annie last van het lege nest syndroom. Daarom bedacht ze om de oude boerderij om te toveren tot gastenkamers. De van afkomst Limburgse vrouw begon met het verzamelen van oud speelgoed en dat is dan ook de rode draad in de B&B.  André is een landbouwer op rust die ook actief was in de gemeenteraad van Vinkt. Hij is in de buurt dus een graag gezien figuur, maar bovenal een sociaal beest dat mensen rondom zich nodig heeft. De rol van gastheer is hem dan ook op het lijf geschreven.

Anno 1756

Ketelstraat 2
9800 Vinkt
www.anno1756.be

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra