'‘t Groene Genoegen': natuurlijk genieten

05/08/2011 - 09:00

Enkele jaren terug raakte Birgit (38) uitgekeken op haar job als ingenieur bij een tapijtengigant en ze zocht een nieuwe uitdaging waarbij ze ook meer tijd kon maken voor haar man Tom (40) en hun kinderen. Ze besloten het heft in eigen handen te nemen en bouwden een vleugel bij aan hun woning om een B&B te beginnen: ‘t Groene Genoegen. Groen omdat de B&B tussen de weilanden en bossen ligt, omwille van de tuin, maar ook omdat het pand vroeger een bloemisterij was. Groen ook omdat Birgit en Tom zoveel mogelijk met biologische producten werken zoals in het ontbijt met zelfgemaakte confituur…  En Genoegen slaat dan weer op genieten, op het gevoel dat ze willen opwekken bij hun gasten. Het is vooral Birgit die de dagdagelijkse taken in de B&B voor haar rekening neemt, aangezien Tom nog een fulltime job bekleedt in de bouwsector. Daarnaast speelt hij in verschillende reggaebandjes, maar in zijn vrije tijd springt hij graag bij.

Het Groene Genoegen

Termstraat 43
9270 Laarne
www.groenegenoegen.be

Ontdek meer over Met Vier in Bed

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? Schrijf je dan in voor een nieuw seizoen van 'Met Vier in Bed'.

Stuur een mailtje met je gegevens en die van je B&B naar metvierinbed@eyeworks.tv

Maak kans op het Met Vier in Bed-boek!

Met Vier in Bed bestaat nu ook als boek! Het meer dan 200 pagina’s dikke boek biedt een selectie van de meest inspirerende B&B’s uit België, Frankrijk en Nederland van alle seizoenen van het programma. De vele foto’s én massa’s insidertips voor verrassende activiteiten in de omgeving van de B&B’s laten de vakantiekriebels meteen opflakkeren.

 

Sta je al te popelen om je volgend uitstapje te boeken? Mooi zo! Want VTM geeft enkele exemplaren van het Met Vier in Bed-boek weg. Doe hier mee met de wedstrijd

B&B's (Seizoen 8)

Extra